018/41-55-055 support@ninet.rs
Select Page

Još od samog početka  smo se oslanjali na sopstvena rešenja. Nikada nismo kupovali gotove skripte  za naručivanje i naplatu naših usluga  pa smo se i sada odlučili da ceo panel uradimo “od nule”.Proteklih pet meseci se dosta programiralo, testiralo i dizajniralo  a rezultat svega toga je projekat koji sada predstavljamo.

Slušali smo klijente, dobijali povratne informacije i potrudili se da napravimo najbolji mogući resellerski panel. Ovom prilikom se i zahvaljujemo svima koji su bili beta testeri. Naravno da prostora za napredak uvek ima a nove mogućnosti tek planiramo da uvodimo pa su svaki predlog, kritika ili sugestija više nego dobrodošli.

Šta izdvaja “Hosting Pilot” od ostalih sličnih rešenja?

 

1. Niža cena proizvoda u startu

Već pri samom učlanjenu u naš program obezbedili ste sebi popust!  Praktično vas ništa ne sprečava da već sutra kupujete hosting, domene i servere  po nižim cenama od ostalih.

2. Popusti se odnose na sve usluge i proizvode.

Za razliku od velike većine i stranih i domaćih hosting kompanija koje uglavnom daju popuste na shared hosting Vi ćete imati popust i na domene kao i na servere i SSL sertifikate.

3. Popusti važe svake godine i meseca

U zavisnosti od toga da li kupujete hosting i domen koji se plaćaju na godišnjem nivou li servere koji se plaćaju svakog meseca sebi ste obezbedili trajno nisku cenu u skladu sa statusom kome pripadate.

4. Sigurnost

Posebno smo obratili pažnju da svi naši korisnici budu sigurni pa je za sada pristup panelu moguć isključivo kroz VPN konekciju.

5. Krediti i uplate

Za sada smo predvideli da se uplata vrši unapred. Osim prve koja je obavezujuća svaka naredna zavisi isključivo od reseller partnera. Ono što je bitno napomenuti je da početna uplata nije samo ulaznica za resellerski panel već i kredit koji će biti upotrebljen za kupovinu domena, hostinga, servera ili sertifikata u okviru panela.

6. Automatska kupovina domena i SSL sertifikata

Najveća  razlika izmedju kupovine domena na ninet.rs i preko panela hostingpilot.rs je činjenica da se preko resellerskog panela automatski registruje domen koji ste odabrali i naručili . To je moguće iz razloga što na Vašem nalogu već postoji unapred uplaćen kredit a sa druge strane preko API-a je obezbedjena automatska kupovina i rezervacija domena. Kupovina ostalih proizvoda (hosting, vps, namenski serveri) se evidentira odmah a ukoliko ja obavljena u toku radnog vremena onda se pristupni podaci šalju u roku od 1-2h.

hosting pilot domeni

7. Statusi reseller partnera

Pored početnog Friend statusa obezbedili smo još 2 a to su PRO i Partner sa kojim korisnici obezbedjuju sebi još veće popuste. D

Za sva pitanja obratite nam se direktno preko kontakt forme ili putem tiketing sistema.

Spremili smo brošuru sa još detaljnjiim prikazom panela, cenama proizvoda i usluga sa uračunatim popustom i tutorijalima.

Prikaz
Sakrij