018/41-55-055 support@ninet.rs
Select Page
Pre tačno 2 godine pokrenuli smo Hosting Pilot, jedinstven loyality program ne samo u Srbiji nego i na ovim prostorima. U medjuvremenu, slušali smo Vaše sugestije, primedbe i predloge i kao uvek – napravili korak dalje. 
Zbog sigurnosti podataka od samog starta, pristup HostingPilot panelu je bio moguć samo preko VPN konekcije. Od danas je pored te opcije moguće i prijavljivanje putem mobilnog telefona. 

Instalacija android aplikacije

Za rad sa aplikacijom potrebno je da instalirate Google-ovu aplikaciju Authenticator koju možete preuzeti sa sledećeg linka: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.authenticator2&hl=sr
Nakon instaliranja, pokrenite aplikaciju . Kliknite na BEGIN i na sledećem ekranu izaberite opciju „Enter a provided key“
 2

 

Ubacite kod koji smo Vam poslali na E-mail adresu.

3

Na sledećem ekranu dobićete polja za unos naziva naloga (proizvoljan tekst), I za unos ključa koji ste dobili od nas na Vašu e-mail adresu.
4

 

Prijavljivanje na Hosting Pilot

Poslednji korak pred prijavljivanje na HostingPilot je unos šestocifrenog broja iz aplikacije.

  1. Idite na stranicu https://www.ninet.rs/hosting-pilot
  2.  Pokrenite aplikaciju, pogledajte kod i unesite ga – bićete direktno preusmereni na hosting pilot panel.

Broj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vreme za unos koda je 30 sekundi.

VPN konekcija je i dalje validna za one koji ne žele da koriste dvostruku verifikaciju.

Važno: Kod koji unesete  važi 1h, nakon isteka tog perioda bićete preusmereni na javnu stranu https://www.ninet.rs/hosting-pilot odakle ponovo unosite kod koji se nalazi u android aplikaciji.

 

Prikaz
Sakrij