018/41-55-055 support@ninet.rs
Select Page

Do sada sam kreirao preko 100 facebook stranica . Na nekima od njih sam koristio FB static html medjutim on vise nije u funkciji. Zato cu sada da navedem neke za koje mislim da bi bilo dobro da ih imate. Pre nego sto pocnete da koristite bilo koju od facebook aplikacija imajte na umu da bi kreirani tab uvek trebalo da bude Vasa nova pocetna stranica. Za promenu defaultnog taba (a to je Wall) kliknite na “Izmeni podatke” link koji se nalazi na samom vrhu facebook stranice. Zatim u polje “Izmeni dozvole” odaberite tab koji ste odabrali (u nasem slucaju “Dobrodosli”) kao pocetni. Odlican post o FB aplikacijama procitajte u clanku “Aplikacije za fejbuk fan strane“.

 

 

1. Extended info – Prosireni info. Nekim vlasnicima facebook stranica nisu dovoljne mogucnosti koje nudi podrazumevana facebook stranica. Evo prilike za one recitije i koji imaju sta da kazu da se potrude i napisu sto vise informacija. Uopste , kada pisete bilo koju stranicu potrudite se da ima sto vise sadrzaja na njoj.

 

2.Wildfire – Mozda i aplikacija koju sam najcesce koristio. Narocito pogodna za ljude koji se bave marketingom i koji zele da im stranica ima sto vise fanova (a ko ne zeli?). Sastoji se iz dva dela, prvi koji ce biti vidljiv onima koji nisu fanovi i drugi koji posle klika na dugme “Like” izlazi novopecenom fanu stranice. Preporucujem da na pocetnoj stranici kreirate “Call to action” dugme, date osnovne informacije koje o stranici i razlog zasto bi neko kliknuo na “Svidja mi se ” dugme. Narocito moze da pomogne oko povecanja broja fanova “Fanovi dobijaju______” , “KlikniLike” da vidis promo kod i ostvaris popust

 

3. Iwipa omogucava da vasa pocetna stranica izgleda kao mali sajt sa posebnim stranicama. Preporucujem da probate na nekoj od svojih stranica.

 

4. Contact form. Ovu apliakciju sam isntaliraju na sajtu kozmetickog salona u Nisu. S obzirom da imam uvid u statistiku istog i primljene emailove mogu da kazem da je vrlo prijatno iznenadjenje. Izgleda da ljude mrzi da idu na sajt pa im je lakse da email i upit posalju direkno sa facebooka.

Prikaz
Sakrij