018/41-55-055 support@ninet.rs
Select Page

I ako me android igrice nisu toliko privlačile , vrlo često znam dok sam u putu otvorim svoj mobilni telefon i odigram neku. Sve više web igrica se seli na mobilne platforme pa je zato i potražnja za njima veca. I neke srpske firme su prepoznale trend rasta i krenule u osvajanje tržišta.

Odabrao sam par igrica i biću subjektivan, počinjem prvo sa domaćim.

1. Napravi Super Heroja

Pripada klasičnim igricama oblačenja. Kao što se vidi na snimku zadatak igrača je da napravi odelo super heroju, obuče ga i – bude kreativan. Definitivno igrica koja razvija maštu.

2. Angry birds . Definitivno igrica koju sam najduže imao na telefonu i koju sam najduže igrao. Izašla je i nova verzija koja ima sve funkcionalnosti kao prethodna ali je malo bolje grafički uradjena. Za one koji ne znaju cilj igrice je da ptičicama razbijete svinje i tako predjete naredni nivo. Naročito je opuštala nakon napornog dana.

3. Heroes of Order & Chaos – Dovoljno govori podatak da je skinuta skoro milion puta. Jeda od retkih multiplayer igrica koja je postavia standarde. Ono što je WoW za PC računar to su “Heroji reda i haosa” za android telefone.

4. Tiny Tower

Napravite malu zgradu. Odlična android igrica za one koji vole da grade zgrade. A ono što je karakteristično za “Tiny tower” je da zgrada može i da raste čak i kada je ne igrate (na foru FarmVille, Cityville..)

5.JatPack JoyRide

Preporučujem igricu za one koji vole stare arkadne igrice. Pogledajte u kojim je sve kategorijama na Google Play marketu odnela pobedu i imate razlog više da je probate.

6. Bad Piggies

Definitivno android igrica koja će vam izmamiti osmeh na lice. Isti je autor i za gore pomenutu igricu “AngryBird” kao i za ovu.  Smestite vašu svinjicu u vozilo i prelazite nivoe. Svaki nivo ima prepreke koje bi trebalo da budu zaobidjene.

 

7. Bard Tale ( košta 2,99 $)

Ovo je najveća do sada napravljena android igra  veličine  3.5 GB. Nalik mega popularnih RPG igricama samo što je prilagodjena igračima koji koriste mobilne telefone sa android operativnih sistemom. Grafika “Bard Tale”-a je impresivna a dijalozi koji se nalate u samoj igri su ponekad čak i duhoviti.Ipak i ako je lepa i velika pripremite malo jače mobilne jer je potrebno i pored instalirane igrice da na telefonu bude slobodno 1,7 GB prostora a ostalih karakteristika pogledajte sledeće:
1GHz or ili više CPU;Adreno 205, Tegra 2, SGX 540 or Mali 400 or higher GPU.

 

Cilj igre je osvajanje različitih teritorija.

Koje vi igrice igrate na vašim android mobilnim telefonima ?
Napišite u komentaru ispod.

Prikaz
Sakrij