018/41-55-055 support@ninet.rs
Select Page

Možda ćete pomisliti iz naslova da se radi o nekoj šali, ali ovaj članak je namenjen naprednim korisnicima šerovanog hostinga koji se već nalaze u zoni kada prevazilaze predviđene resurse i trebaju se upoznati sa blagodetima i komforom vps servera.

O čemu se radi. Svaki sajt ima specifičnu ciljnu grupu koju karakteriše određeno ponašanje. Tako na primer ako imate njuz portal, ujutru dok se pije kafa saobraćaj je velik, ako uređujete sajt o filmovima ili igricama saobraćaj u večernjim časovima i vikendom naglo raste, a ako ste imate sajt sa servisima kao što su vremenske prognoze sa svakom promenom vremena skakaće i poseta na sajtu.

Danas većina hosting provajdera ograničava procesorsko vreme i zauzeće memorije na određenu vrednost. U vezi sa tim ako se desi da saobraćaj naglo poraste i prekoračite ovu brojku vaš sajt će biti suspendovan ili bitno usporen. Znači ne analizira se prosečna potrošnja što ljudi greše, već stanje na pikovima koliko dugo traje. Složićete se da je veoma neugodna situacija kada u najboljim trenucima za vaš online biznis ostanete bez sajta. Zato nemojte dozvoliti da štednjom na hostingu gubite klijente, prodaju ili nove poslove.

Ovom prilikom apelujemo našim potencijalnim korisnicima kojima su se desile ovakve neprijatnosti, da analiziraju najjeftiniju ponudu vps servera u Srbiji i izaberu adekvatni paket, a migraciju, tj. transfer sajta naši stručnjaci će izvršiti potpuno besplatno za vas.

Imajte na umu da je PR Googla, Mat Kut, u jednom od poslednjih saopštenja jasno naglasio da se povećanjem brzine rada sajta svakako utičete na SEO i da se ovaj tip optimizacije smatra potpuno bezbednim. Takođe, na osnovu našeg iskustva možemo tvrditi da za domaće sajtove domaći hosting pozitivno utiče na SEO rast.

 

Prikaz
Sakrij