018/41-55-055 support@ninet.rs
Select Page

Vrlo često kažem klijentima da je odlična stvar ako im  se troškovi hosting usluga povećavaju. To znači da njihov sajt napreduje. Trenutno ne mogu da zamislim bolju investiciju od izrade sajta? Troškovi su gotovo simbolični – hosting basic koji košta 25 eur godišnje i .com domen koji košta 10.5 eur takodje na godišnjem nivou. Sa PDV-om.

hosting platinum

Za sajtove koji rastu – Hosting Platinum paket

Cpanel kao najbolje rešenje

Proteklih godina naš najveći paket bio je Gold kome smo u medjuvremenu povećali broj MySql baza ali se ispostavilo da jedan deo korisnika ima potrebu za hostovanjem više desetina sajtova. Sledeća opcija je bila prelazak na VPS ili Dedicated server….

I upravo je tu i nastajao problem.

Veliki sajt ili više njih su prerasli postojeće kapacitete shared hostinga a njihov vlasnik nije dovoljno stručan da sam održava server. Što je i normalno. Naviknut na cPanel kao rešenje kojim je najbrže i najlakše upravljati sam prelazak na nešto novo i nepoznato se nije pokazalo kao optimimalno rešenje.

Zato smo kreirali novi paket – Platinum. Koji je dovoljno veliki i brz  , sa cPanelom naravno.

Ok, neko od vas će reći zašto to niste ranije uradili i kako je to već vidjena stvar. I drugi to imaju u ponudi i sl.Mi se trudimo da budemo drugačiji . Uvek.

U našem slučaju 2 stvari su nam bitne:

  1. Testiranje. Pre nego što je paket uopšte prodat prvom klijentu pre nekoliko meseci, istestirali smo njegove performanse.
  2. Nudimo samo ono  za šta možemo da garantujemo. Prijateljski savet sa moje strane je da se ne oslanjate previše na “neograničene” hosting opcije koje se tiču protoka i prostora na disku  jer tako nešto i ne postoji. Svi resursi su ograničeni i samo je pitanje vremena kada bi dobili suspendovan nalog ili predlog da predjete na server.

Karakteristike Platinum paketa

Prostor na disku : 50 GB

Protok: 1 TB

Broj MySql baza: 100

Sve ostalo: Neograničeno

Cena: 129 eur godišnje

PDV je uključen u cenu.

Ponudu hostinga pogledajte ovde

 

Prikaz
Sakrij