018/41-55-055 support@ninet.rs
Select Page

CloudLinux servis je specijalno napravljen za kompanije koje kao uslugu nude shared hosting.  Ovaj servis je dostupan uz svaki hosting paket a kao takav značajno poboljšava performanse Vašeg sajta. Ujedno, članak je I namenjen našim kolegama koji vode hosting kompanije a još uvek se nisu odlučile za CloudLinux.

Koje su prednosti CloudLinux-a?

Stabilnost

Kontstantnim monitoringom I izolovanjem pojedinca čiji sajt postane problematičan obezbedjuje se zaštita svih ostalih korisnika na tom serveru.   Više ne postoji način da zbog jednog naloga „padne“ ceo server.

Sigurnost

CageFS je virtuelizovani system datoteka I skup alata koji imaju svakog korisnika u svom “kavezu”. Performanse njegovog hosting naloga ne utiču na druge korisnike.

Prednosti CageFS-a:

  •         Korisnik neće moći da vidi druge korisnike na server, da otkrije njihove nameservere niti fajlove.
  •         Hosting klijent ne vidi procese drugih klijenata na server

LVE tehnologija

LVE (lightweight virtualized environment )  je ono što CloudLinux čini posebnim. CloudLinux je razvio ovaj modul Kernela tako da se svaki korisnik nalazi u svom “balonu” ne smetajući drugima I obrnuto.  Na taj način se postiže bolja kontrola hardverskih resursa koju ima  svaki korisnik.

Uvek se trudimo da našim korisnicima pružimo najbolju uslugu I još malo vise od toga, zato smo I implementirali CloudLinux.

CloudLinux I Ninetovi hosting paketi

Razlika  izmedju ponudjenih hosting paketa nije samo u prostoru I protoku već i u raspoloživim CloudLinux resursima. Kada pogledate našu ponudu primetićete jasnu razliku u performansama  za svaki paket pojedinačno .

cloud linux

Prikaz – koliko resursa dobija svaki hosting paket

U praksi, to znači da kada korisnik predje sa basica na standard, ne dobija samo više prostora i protoka nego i bolje performanse naloga

Kao i uvek- otvoreni smo za sve Vaše komentare.

Prikaz
Sakrij