018/41-55-055 support@ninet.rs
Select Page

Skupština Republike Srbije je usvojila Zakon o izmenama i dopunama Zakona o privrednim društvima.

Prema usvojenom Zakonu, sva nova i postojeća privredna društva, preduzetnici, predstavništva i ogranci stranih privrednih društava, dužna su da imaju adresu elektronske pošte, navedenu i dostupnu u registru Agencije za privredne registre. Ovo znači da su sva društva koja nemaju registrovanu adresu za prijem elektronske pošte, dužna da je registruju najkasnije godinu dana od početka primene ovog Zakona, tj. do 9. juna 2019. godine.

Čak i ako ste kompanija koja još uvek nije prisutna online preporučujemo da otvorite  sopstvenu a ne besplatnu email adresu (gmail, yahoo..) u formi kontakt@mojepreduzece.rs

Jedna od bitnih stavki je da ćete izgledati ozbiljnije u očima svojih potencijalnih klijenata, kada na Vašoj vizit karti ili na bilo kome drugom mestu vide kontakt email.

Logično pitanje koje nam klijenti postavljaju je i:

“Ali ja svoju gmail adresu koristim godinama, šta sa njom?”

Korisnici Ninet Hostinga imaju mogućnost prosledjivanja email adrese što bi u praksi značilo da za već sa kupovinom domena možete kreirati sopstvenu email adresu bez obaveze da kupite hosting paket.

Sve što je potrebno je registrovan domen i par klika u korisničkom panelu. U videu koju je pred vama email adresa kontakt@ninet.in.rs je preusmerena na privatnu gmail adresu.

Dobar potez koji će Vam uštedeti vreme je zapravo i kontra podešavanje gmail-a, dakle direktno sa Vašeg gmail-a povežite adresu kontakt@mojepreduzece.rs i šaljite poruke direktno sa kao da šaljete sa emaila firme! Sva prepiska ostaje na gmailu.

 

Na slici vidite da sa svoje privatne gmail adrese mogu da šaljem email kao korisnik @inbound.rs emaila kao i još jedne email adrese.

 

Prikaz
Sakrij