018/41-55-055 support@ninet.rs
Select Page

Nakon testiranja u proteklom periodu sa manjom grupom odabranih klijenata  i  učestalijih zahteva da uvedemo i SSD VPS  kao uslugu – uradili smo to !  Ako ste nestrpljivi i želite da vidite odmah koje su cene i konfiguracije SSD paketa pogledajte našu novu stranicu ovde.

Zbog svega toga , sastavili smo  7 razloga zbog kojih smatramo da je NiNet Vaš sledeći hosting parnter!

1. Najbolja cena ne samo u Srbiji nego i u regionu

Ne računajući konfiguraciju VPS-ova koju vidite na sajtu u ponudu smo uvrstili i besplatan SoluVM panel, Cloudfllare i takodje je brzina porta 100 Mbps za najmanji paket a već za sledeći je 200 Mbps.

Sastavili smo ponudu koja je konkuretna i na svetskom nivou.

2. Paneli za upravljanje VPS-om

SolusVM se pokazao kao odlićno rešenje za već postojeću ponudu virtualnih servera pa je logično rešenje bilo da ga uvrstimo i kao deo SSD VPS Hosting ponude.

Neke od karakteristika Solusa su i :

  • Preglednost
  • Restart, uključivanje i isključivanje servera
  • Zamena password-a
  • Grafički prikaz performansi i zauzetosti resursa
  • Administracioni deo koji se lako menja
  • Kompatabilan i lak za rukovanje sa poznatim softverskim rešenjima
  • I najvažnije: Samo u NiNetu je  potpuno besplatan.

 

3. Vrhunska opema

I ako možda niste dugo u poslu ili niste radili sa virtuelnim serverima, sigurno će Vam značiti imena brendova poput Cisco-a, cPanela, Cloudflare, HP-a, SoluVM, Mikrotik.

4. Partneri sa velikim sistemima

Već sada najavljujemo nove projekte!

U proteklom periodu postali smo deo SOX-a (Serbian Open Exchange) i stali rame uz rame sa content provajderima  kao što su Google,Facebook,Akamai i drugim velikim kompanijama  . A u saradnji sa Elekronskim fakultetom iz Niša pokrenuli smo NaiSSix – nezavisno i otvoreno peering čvorište. Ovo je samo još jedna od stavki koja nas odvaja od ostalih hosting provajdera u Srbiji.

5. Brzina

Brzina porta kod paketa XL i XXL je čak 200 Mbps. U mesecima koje dolaze planiramo povećanje brzine a pored toga sav sadržaj se nalazi u Srbiji u NiNetovom data centru, što znači da je odziv brži nego u slučaju da se Vaš sajt nalazi na nekom VPS serveru u Holandiji i Americi. Dodatna opcija je Cloudflare, za one kojima je bitan i žele da ga koriste u svakodnevnom radu.

 

6. Podrška

Naročito smo ponosni na podršku korisnicima. Pored cena, konfiguracije paketa  i  lokacije ono na šta smo naročito ponosni su naši sistem administratori koji nijedan problem nisu ostavili nerešenim.

Pozivamo Vas da se uverite u naš kvalitet usluga i zatražite VPS SSD server na test period. Besplatan je!

7. Promo period + popusti

U promo periodu koji će trajati do 05.oktobra, nudimo svim novim kupcima 10% lifetime popusta ili 15% na prvu porudžbinu.  Za više informacija obratite nam se putem tiketing sistema.

 

Prikaz
Sakrij