018/41-55-055 support@ninet.rs
Select Page

I ako važimo za jednog od najpovoljnijih hosting provajdera u regionu rešili smo da obradujemo naše
buduće klijente koji se odluče da nam poklone poverenje i –  promenimo cene namenskih servera. Pored niže cene takodje su promenjene i performanse istih, a od danas  nudimo i dodatne usluge za korisnike kojima  su one potrebne.

Prednosti dedicated servera

Prednosti dedicated servera

Niže cene “Professoinal” i “Advanced” servera

“Webmaster” paket je zadržao cenu od 69 eur mesečno dok je cena “Professional” servera snižena za čak 40 eur pa sada iznosi 99 eur. Cena “Advanced” servera  je sada 139 eur, umesto prethodnih 189.

Managed usluge”

Pored osnovne instalacije klijentima smo obezbedili i opciju kupovine managed usluge. Najmanji broj sati je  3 i oni važe naredna 3 meseca od datuma kupovine. Najveći broj zakuplenih sati je 10 i oni važe narednih 10 meseci od kupovine usluge.

Brzina i protok

Svi korisnici su ppvezani na port brzine 100 Mbps ali je ograničena količina podataka koju mogu da potroše. Nakon potrošenih 1TB/2TB/3TB u zavisnosti od paketa u svakom trenutku postoji opcija kupovine dodatnih 1 TB po ceni od 20 eur mesečno.

Klijenti koji imaju servere zakupljene pod starim uslovima nisu afektirani ovim promenama. Za eventualna pitanja o promeni paketa kao i oko predloga u vezi specifičnih zahteva  obratite nam se putem tiketing sistema.

 

Prikaz
Sakrij